Charger Kit - CCMINITYPEC - USB-C autolader met USB-C naar USB-C kabel 20W [PROPOWER]

€24,99
Stukprijs: €24,99 /
118 Op voorraad
Artikelcode CCMINITYPEC
ULTRACOMPACTE 20W AUTOLADER MET USB-C NAAR USB-C KABEL CCMINITYPEC is een ultracompacte autolader met 20 Watt Power Delivery-technologie waarmee u smartphones op maximale snelheid kunt opladen via de speciale USB-C-poort. Het compacte formaat van de oplad

ULTRACOMPACTE 20 W AUTOLADER MET USB-C NAAR USB-C KABEL

CCMINITYPEC is een ultracompacte autolader met 20 watt Power Delivery-technologie waarmee je smartphones op maximale snelheid kunt opladen via de speciale USB-C-poort.

Door het compacte formaat van de oplader kan deze in de sigarettenaansteker van de auto verdwijnen, waardoor het interieur van de auto behouden blijft.

Het plaatsen en verwijderen van de CCMINITYPEC wordt vergemakkelijkt door een speciale handgreep die, eenmaal neergeklapt, perfect geïntegreerd is met de oplader.

Dankzij een blauwe LED aan de bovenkant van de oplader, is het mogelijk om het product ook bij weinig licht te lokaliseren.

Dankzij de CCMINITYPEC is het mogelijk om uw smartphone comfortabel en veilig op te laden, zelfs tijdens het rijden.

Elke verpakking bevat een USB-C naar USB-C-kabel waarmee u kunt profiteren van de Power Delivery-technologie en uw USB-C-apparaten kunt opladen.

Compatibel met verschillende modellen smartphones en tablets: Apple, Samsung, Motorola, Xiaomi, OPPO, Huawei, TCL, Alcatel. Vivo, Realme, eer.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen