Celly MagSafe auto ventilatierooster telefoonhouder Ghost Mag

€29,99
50 Op voorraad
Artikelcode GHOSTMAGBK
Op zoek naar een universele magnetische MagSafe smartphone houder met ventilatierooster bevestiging? De Celly Ghost Mag autohouder met magnetisch bevestigingssysteem past op de meeste ventilatieroosters van uw auto.
Levertijd: 2-3 Werkdagen

Celly Ghost Mag is een magnetische MagSafe autohouder

De Celly Ghost Mag is een magnetische autohouder die compatibel is met de MagSafe magnetische uitlijning van de nieuwste iPhone-modellen vanaf iPhone 12

Wanneer u uw iPhone op de houder plaatst, haakt de ronde magneet automatisch aan de magnetische module van het apparaat en vergrendelt deze stevig op zijn plaats.

Dankzij de superbestendige verstelbare clip die is uitgerust met een anti-valsysteem, kunt u de Ghost Mag veilig aan het ventilatierooster van uw auto bevestigen.

Even alles op een rijtje

- Compatibel met de meeste ventilatieroosters.

- De kop kan 360° worden gedraaid, zodat u de houder in de beste hoek kunt instellen.

- Het magnetische bevestigingssysteem is speciaal ontworpen voor de nieuwste iPhone-modellen en is daarom volkomen veilig

- In de doos zit een extra metalen plaat om de grip van de houder te vergroten als je sportief rijdt of als je de houder ook met andere smartphonemodellen wilt gebruiken.

Compatibel met de modellen:

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone SE 2022, iPhone SE 3e generatie, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen