GHOSTSUPERDASH - Universele magnetische autohouder

€29,99
Stukprijs: €29,99 /
78 Op voorraad
Artikelcode GHOSTSUPERDASH
Supersterke magnetische houder met zuignapbevestigingssysteem! GHOSTSUPERDASH is de universele bekerbevestigingshouder voor smartphone met ultrasterk magnetisch bevestigingssysteem.

Supersterke magnetische houder met zuignapbevestigingssysteem! GHOSTSUPERDASH is de universele bekerbevestigingshouder voor smartphone met ultrasterk magnetisch bevestigingssysteem. Breng het eenvoudig aan op elk vlak en glad oppervlak dankzij de extra sterke zuignap. Dankzij de 360° verstelbare kop en de uitschuifbare arm kunt u uw smartphone in de beste positie plaatsen. De 6 ultrasterke magneten zorgen voor de beste grip van uw smartphone op het apparaat, zelfs op hobbelige wegen.

Dankzij het solide en veelzijdige ontwerp kunt u GHOSTSUPERDASH in uw auto, huis of kantoor gebruiken en uw apparaat altijd binnen handbereik houden!2 metalen platen en 2 beschermende films in de doos.

Compatibel met verschillende modellen smartphone en tablet: Apple, Samsung, Motorola, Xiaomi, OPPO, Huawei, TCL, Alcatel. Vivo , Realme, Honor.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen