Draadloze oplader - MAGSTANDCHARGE - MagSafe draadloze oplader

€44,99
Stukprijs: €44,99 /
38 Op voorraad
Artikelcode MAGSTANDCHARGE
MAGSTANDCHARGE is een magnetische houder met draadloze oplaadfunctie, die kan worden onderverdeeld in 3 verschillende houders: een bureauhouder, een autohouder voor ventilatieopening en een universele houder voor alle metalen oppervlakken. MAGSTANDCHARGE

MAGSTANDCHARGE is een magnetische houder met draadloze oplaadfunctie, die kan worden opgesplitst in 3 verschillende houders: een bureauhouder, een autohouder voor ventilatieopeningen en een universele houder voor alle metalen oppervlakken. MAGSTANDCHARGE heeft een verwijderbare kop die is uitgerust met een interne magneet: hierdoor kunt u hem eenvoudig aan de houder bevestigen en snel losmaken om hem te gebruiken met een van de andere beschikbare voetstukken in de verpakking.

De kop is compatibel met de MagSafe magnetische uitlijning van de nieuwste iPhone-modellen, vanaf 12: wanneer u uw iPhone op de houder plaatst, haakt de ronde magneet automatisch aan de magnetische module van het apparaat en vergrendelt deze stevig op zijn plaats.

Samen met de houderfunctie heeft MAGSTANDCHARGE ook een MagSafe draadloze oplaadfunctie, met een draadloze lading van 15 Watt. Inbegrepen in het pakket is er een USB-A naar USB-C-kabel om de standaard van stroom te voorzien.

* Een iPhone met MagSafe-systeem of een MagSafe-compatibel hoesje is vereist om de draadloze oplaadtechnologie te gebruiken.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen