Dit is waarom een Draadloze Oplader ideaal is voor jouw motor

 

Als gepassioneerde motorrijder weet je dat jouw smartphone een onmisbaar hulpmiddel is, zelfs tijdens jouw avontuurlijke ritten. Of het nu gaat om navigatie, het luisteren naar muziek, of het vastleggen van onvergetelijke momenten, jouw smartphone is altijd bij de hand. Daarom introduceert Optiline met trots de Optiline Draadloze Oplader, een revolutionaire draadloze oplader inclusief anti-vibratie demper die jouw motorervaring naar een hoger niveau tilt.

Vibratiedemping voor Bescherming op de Weg

Een van de grootste zorgen voor motorrijders is de impact van trillingen op hun elektronische apparaten, vooral de kostbare smartphonecamera's. De Optiline Draadloze Oplader met met anti-vibratie Demper (Dampener) is ontworpen als een antivibratiemodule die trillingen significant vermindert. Eenvoudig te plaatsen tussen de houder en de case, beschermt het jouw smartphone tegen schade veroorzaakt door de trillingen van de motor en hobbelige wegen. De Optiline draadloze Oplader is inclusief trillingsdemper en kan worden gemonteerd op alle Optiline houders met 19 mm kogel.

Draadloos Opladen met Gemak

Deze veelzijdige draadloze laadadapter doet meer dan alleen trillingen dempen. Met een krachtige draadloze oplader van 15W biedt het de mogelijkheid om je smartphone op te laden terwijl je onderweg bent, zonder gedoe met kabels. De waterbestendige eigenschap maakt het ideaal voor alle weersomstandigheden, waardoor je zorgeloos kunt blijven rijden, zelfs als het weer omslaat.

Hoe werkt draadloos opladen op de motor?

De Optiline Draadloze Oplader is uitgerust met slimme functies die het gebruiksgemak vergroten. Met een aan/uit-knop aan de achterkant kun je de oplaadstatus controleren en de functie eenvoudig beheren. Wat nog indrukwekkender is, is het automatische detectiesysteem voor het uitschakelen van de motor. Wanneer de motor wordt uitgeschakeld, stopt de draadloze oplader automatisch met het opnemen van stroom, waardoor de batterij van de motor wordt gespaard.

Zo sluit je de lader aan op de accu van de motor

De draadloze oplader wordt gevoed door een 180 cm lange kabel van het SAE-type, direct aangesloten op de batterij van jouw motor. De SAE-connector maakt niet alleen stroomtoevoer mogelijk, maar maakt ook gebruik van bedrading met acculaders voor motoren, waardoor je batterij tijdens inactiviteit in topconditie blijft. Met een ingebouwde zekering is het systeem beschermd tegen overbelastingen en kortsluitingen, wat een maximale veiligheid garandeert tijdens het gebruik. Download deze handige installatiehandleiding voor meer informatie.

Eenvoudige Installatie en Compatibiliteit

De Optiline Draadloze Oplader is ontworpen met het oog op gemak. Het kan worden gemonteerd op alle houders met een kogeldiameter van 19 mm, zoals de Brake 91596, de Donut 91593, of andere uit de Titan Series. Het Duolock-bevestigingssysteem is compatibel met alle Optiline hoesjes, waardoor je de flexibiliteit hebt om de combinatie te kiezen die het beste bij jou past.

Bestel de beste draadloze Oplader voor de motor bij Fietshouderwinkel.nl

Wil je genieten van het gemak van draadloos opladen en tegelijkertijd jouw smartphone beschermen tijdens jouw motoravonturen? Bestel dan de Draadloze Oplader met met anti-vibratie Demper vandaag nog bij Fietshouderwinkel.nl. Voeg dit innovatieve accessoire toe aan jouw uitrusting en maak je klaar voor moeiteloze, zorgeloze ritten.