Over fietshouderwinkel.nl

Fietshouderwinkel.nl is de telefoon fietshouder specialist

Waarom kopen bij fietshouderwinkel.nl?

De online specialist voor universele telefoon fietshouders. Ons doel is om onze klanten kwalitatief hoogwaardige accessoires aan te bieden voor een uitstekende prijs. Bij Fietshouderwinkel.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Wij werken samen met betrouwbare partners, zodat uw betaling altijd in veilige handen is. Naast veilige betaalmethoden kunt bij ons altijd voordelig online shoppen. 

Veilige telefoon fietshouders en de beste fietsendragers

Tegenwoordig hebben we onze telefoon overal en altijd bij ons. Maar sinds 1 juli 2019 is het gebruik van je telefoon op de fiets niet toegestaan. Je krijgt zelfs een boete van € 95,-.

Het goede nieuws is dat je met onze universele fietshouders handsfree kunt navigeren, bellen of muziek luisteren. Zo kun je toch veilig gebruik maken van je telefoon en heb je beide handen aan het stuur. Onze fietshouders zijn eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Dat geldt ook voor ons assortiment fietsendragers van Nordrive. Wil je graag veilig je waardevolle fietsen vervoeren maar heb je geen trekhaak? De betaalbare fietsendragers van Nordrive zijn speciaal ontwikkeld voor op de achterklep. Zowel het model Pyro als Radius en Nitto zijn geschikt voor max. 2 of 3 fietsen (max 45kg) dus ook voor e-bikes en elektrische fietsen.

Ben jij op zoek naar de beste fietsendragers? Bekijk ons scherp geprijsde assortiment.

Bedrijfsgegevens

Adres: Wethouder Kampstraat 99a, 7553 ZE Hengelo,

Hengelo KvK-nummer: 66068282

Btw-nummer: NL856382474B01

Kracht achter Fietshouderwinkel.nl zijn Daniel Dieleman & Raber Saleh