Bone's Bike Tie Pro beoordeeld door Origym

Ben je op zoek naar een veilige fietshouder voor je telefoon? In dit artikel leggen wij je precies uit wat de unieke kenmerken zijn van de Bike Tie Pro-serie.

Wie is Origym?

Origym is een cursusaanbieder die gespecialiseerd is in Personal Trainer-cursussen en Fitness in het Vereningd Koninkrijk. Het volledige artikel van Origym lees je hier.

Gebruik van milieuvriendelijke materialen 

Bone Collection hoopt met milieuvriendelijke materialen de schade aan het milieu te verminderen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de aarde waar te maken.

Daarom gebruiken ze milieuvriendelijke siliconen als materiaal voor de Bike Tie Pro-serie. Bovendien is de Bike Tie Pro vuilafstotend en afwasbaar wat zeker een groot voordeel is.

Milieuvriendelijke siliconen zijn vuilafstotend en afwasbaar.

Universele telefoonhouder en fietshouder

Omdat de milieuvriendelijke siliconen flexibel en rekbaar zijn, is de Bike Tie Pro-serie geschikt voor verschillende telefoonformaten. 

Snelle montage

De gepatenteerde montage strap is zo ontworpen dat de Bone fietsendrager snel en eenvoudig geïnstalleerd en los gemaakt kan worden. 

U hoeft niet veel tijd te besteden aan het demonteren.

Schokabsorberend 

De elastische telefoonhouder kan de trillingen die tijdens het fietsen worden veroorzaakt absorberen. Het elastische materiaal maakt het ook eenvoudig om te fietshouder te bevestigen. Op deze manier krijg je geen krassen op de stuurpen of mobiele telefoon.

De siliconen telefoonhouder kan de trillingen opvangen die tijdens het fietsen ontstaan.

Over Bone Collection

Bone Collection is opgericht in 2005. Bone Collection staat bekend om zijn innovatief industrieel design. De ideeën zijn geïnspireerd op de details van het dagelijks leven. Hiermee proberen zij om innovatieve en functionele ontwerpen te maken om het ongemak op te lossen.

 

Fietshouwerwinkel