Fietsendrager kopen zonder trekhaak? Hier moet je op letten.

Je wilt graag een weekendje weg maar ook graag je fietsen meenemen of je wil graag mountainbiken op dat ene parcours wat net even te ver is om naartoe te fietsen. Alleen je hebt geen trekhaak op de auto, wat zijn de opties? Een fietsendrager voor op de achterklep biedt mogelijkheden. De solide en veilige achterklepdragers van Nordrive zijn speciaal ontwikkeld voor auto's zonder trekhaak. Geschikt voor max 2 of 3 fietsen (max 45kg).

Welk type fietsendragers voor op de achterklep verkopen jullie?

In ons assortiment hebben we 5 modellen: De Radius 2 en Radius 3 en de Pyro 2 en de Pyro 3 en de Nitto. Wat zijn de verschillen?

Beide modellen van de Radius beschikken over verschuifbare wielbehuizing voorzien van quick-strap banden. De Pyro 2 & 3 beschikt over een stalen rails die in lengte verstelbaar is, voorzien van verschuifbare bevestigingsriemen.

Nordrive Radius 2

De Radius 2 is een eenvoudig te bevestigen fietsendrager en wordt gemonteerd (zonder boren of gereedschap) aan de achterkant van uw auto. Geschikt voor 2 fietsen met een maximum gewicht van 45kg. Deze achterklepdrager is geschikt voor mountainbikes, racefietsen en andere sportfietsen. Ook geschikt voor e-bikes mits het gewicht samen niet meer is dan 45kg. 

Meer informatie over de Radius 2

Nordrive Radius 3

Nordrive Radius 3 fietsendrager

Met de Radius 3 vervoer je je fietsen veilig op de achterklep. Ideaal als uw auto geen trekhaak heeft. Deze eenvoudig te bevestigen fietsendrager wordt gemonteerd aan de achterkant van uw auto. Geschikt voor max. 3 fietsen (max 45kg)

Meer informatie over de Radius 3

Nordrive Pyro 2

Met het kleine broertje van de Pyro 3 vervoer je fietsen veilig op de achterklep. Ideaal als uw auto geen trekhaak heeft. De stalen rails is in lengte verstelbaar, voorzien van verschuifbare bevestigingsriemen. De fietsendrager kan worden ingeklapt wanneer geen fietsen worden vervoerd.

Meer informatie over de Pyro 2

Nordrive Pyro 3

Wil je graag 3 fietsen vervoeren? Dan is de Pyro 3 iets voor jou. Net als de Radius 2 is de Pyro gemaakt van een stevige ronde aluminium buisconstructie. De steunpads zijn voorzien van zacht antisliprubber, zodat de lak van de auto niet zal beschadigen. De fietsendrager kan worden opgevouwen. 

Meer informatie over de Pyro 3

Waar moet ik op letten met een fietsendrager voor op de achterklep?

Het draagvermogen van de dragers is gelimiteerd tot max 45kg (Goedkeuring: GS-TÜV). De fietsen mogen de zichtbaarheid van de kentekenplaat en verlichting niet belemmeren, zelfs niet gedeeltelijk. Als dit wel het geval is dien je een witte kentekenplaat te plaatsen. Controleer altijd of de auto geschikt zijn voor deze achterklep modellen, bij zowel de Radius 2 en de Pyro is een PDF beschikbaar met alle aanbevolen modellen auto's waaronder Volkswagen, BMW, Mercedes, Audi, Toyota, Renault, Citroën, Ford, Fiat, Opel en vele andere automerken.

Nordrive fietsendrager voor op je achterklep kopen? Bestel eenvoudig bij Fietshouderwinkel

Bij Fietshouderwinkel.nl ben je op het goede adres als je op zoek bent naar betaalbare fietsendragers voor op de achterklep. Gratis verzending op alle producten! Bekijk ons fietsendrager van Nordrive

Fietshouderwinkel