Lampa Opti Line motor- & fietsaccessoires

Waarom kiezen voor Lampa Opti Line?

Optiline is Lampa's nieuwe montagesysteem voor mobiele apparaten, geschikt voor motoren, scooters en fietsen. Alle Optiline accessoires zijn volledig modulair, extreem robuust, waterdicht en maken het gebruik van een touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

Optiline Duo Lock

Dankzij de gepatenteerde "Duo Lock" bevestigingstechniek en de verschillende typen biedt Optiline vrijwel altijd een passende oplossing voor het monteren van de telefoon op de motor, scooter of fiets.
Optiline biedt vele montagecombinaties op verschillende posities op het stuur.

Lampa Opti Case telefoonhouder

Deze universele Opti-Case houder is speciaal voor smartphones, verhindert het gebruik van de zijknoppen niet. Voorzien van een transparante frontfolie voor het gebruik van de "touch"-functies.

Lampa voordeelbundel

De Lampa Opti Line voordeelbundel bestaat uit een universele telefoonhouder die geschikt is voor bevestiging aan zowel motor- en fietssturen (Ø 15 tot 40 mm). Deze verstelbare houder maakt verticaal en horizontaal gebruik van de smartphone mogelijk.

Lampa Opti Belt

Opti-Belt telefoonhouder met riembevestiging voor motoren, scooters en fietsen, voorzien van DUO LOCK aansluiting voor montage van Opti Cases en accessoires. Beide producten zijn als set te bestellen.

Lampa Titan Serie voordeelbundels

Op zoek naar hoogwaardige motor telefoonhouders? De nieuwe Titan serie van Lampa Optiline motor biedt  telefoonhouders en mounting oplossingen voor op de motor & scooter. Ons assortiment voordeelbundels van Lampa Optiline Titan serie is geschikt voor elke positie: stuurstang, schroef, balhoofd en spiegels.

Wie is Lampa?

Lampa is een Italiaans bedrijf dat sinds de jaren 60 actief is in de automotive aftermarket. Hun technologisch geavanceerde hoofdkantoor is uitgerust met een volledig geautomatiseerd magazijn, waarmee snel ongeveer 40,00 pallets en meer dan 22.000 artikelen voor auto, vrachtwagen, motor en fiets kunnen worden beheerd.

De logistieke vaardigheden, de kwaliteit van de producten en het uitgebreide assortiment voor elk type voertuig maken Lampa een uniek bedrijf in Europees perspectief.

Fietshouderwinkel