Maak kennis met de Nordrive Radius en Pyro Achterklep Fietsendragers: De Perfecte Keuze voor Fietsliefhebbers

Als fervente fietsliefhebber wil je natuurlijk je fiets overal mee naartoe nemen, of het nu gaat om een weekendje weg of een avontuurlijke vakantie. Nordrive, een gerenommeerd merk in de fietsendragersindustrie, biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige achterklep fietsendragers. In deze blog nemen we de Nordrive Radius en Pyro onder de loep en ontdekken we waarom ze de ideale keuze zijn voor jouw fietsavonturen.

Nordrive Radius Achterklep Fietsendrager:

De Nordrive Radius achterklep fietsendrager is een uitzonderlijke keuze die uitblinkt in gebruiksgemak en functionaliteit. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen:

Eenvoudige installatie: Met het slimme ontwerp van de Radius is de installatie een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten kun je de fietsendrager stevig op de achterklep van je voertuig bevestigen, zonder dat je gereedschap nodig hebt.

Veilige bevestiging: De Radius is voorzien van stevige bevestigingsriemen en -haken, zodat je fietsen veilig en stabiel worden vastgehouden tijdens het transport. Je kunt met een gerust hart de weg op, wetende dat je fietsen stevig zijn bevestigd.

Compact en opvouwbaar ontwerp: Na gebruik kun je de Radius eenvoudig opvouwen en compact opbergen in de kofferbak van je voertuig. Dit is vooral handig wanneer je de fietsendrager niet constant gebruikt en ruimte wilt besparen.

Bescherming tegen krassen: Nordrive heeft gezorgd voor beschermende kussens en rubberen onderdelen op de Radius, zodat je voertuig vrij blijft van krassen en beschadigingen. Je kunt de fietsendrager met vertrouwen bevestigen, wetende dat je lak en carrosserie beschermd zijn.

Nordrive Pyro Achterklep Fietsendrager:

De Nordrive Pyro is een veelzijdige fietsendrager die aan al je behoeften voldoet. Hier zijn enkele voordelen die de Pyro biedt:

De Pyro 2 is speciaal ontworpen om twee fietsen veilig en gemakkelijk te vervoeren. Of je nu alleen op pad gaat of met een fietsmaatje, deze fietsendrager biedt voldoende ruimte om beide fietsen stevig vast te zetten.

Snel en eenvoudig te monteren: De Pyro 2 maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk montagesysteem, waardoor de installatie snel en moeiteloos verloopt. Binnen enkele minuten kun je de fietsendrager veilig op de achterklep van je voertuig bevestigen en klaar zijn om te vertrekken.

Veilige en stabiele bevestiging: Met de Pyro 2 kun je je fietsen stevig vastzetten dankzij de verstelbare riemen en haken. Dit zorgt ervoor dat je fietsen tijdens het rijden stabiel blijven, zelfs op hobbelige wegen.

Opvouwbaar ontwerp: Wanneer je de fietsendrager niet gebruikt, kun je deze eenvoudig opvouwen en compact opbergen. Dit bespaart ruimte in je garage of kofferbak en maakt het gemakkelijk om de fietsendrager mee te nemen op reis.

Let op: Beide fietsendragers hebben een maximaal draagvermogen van 45kg

Optionele Pac-Arm set

Het is aan te raden om de optionele Pac-Arm set bij de Pyro 2 aan te schaffen. Deze set biedt extra ondersteuning en stabiliteit voor de fietsen tijdens het transport. Hierdoor worden trillingen en bewegingen tot een minimum beperkt, wat de bescherming van je fietsen verbetert.