Top 5 fietsendragers 2022

Geen trekhaak op je auto? Ben je op zoek naar een fietsendrager voor op de achterklep? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom publiceert Fietshouderwinkel.nl de top 5 beste Nordrive fietsendragers van 2022. De betaalbare fietsendragers van Nordrive zijn speciaal ontwikkeld voor op de achterklep. Geschikt voor max. 2 of 3 fietsen (max 45kg)

Fietsendrager voor 2 fietsen:

 

1. Nordrive Radius 2

De Nordrive Radius 2 is met stip de nummer 1 fietsendrager van 2022. De meeste mensen zijn namelijk op zoek naar een fietsendrager voor 2 personen. De Radius 2 is een lichtgewicht fietsendrager die eenvoudig te bevestigen is en wordt gemonteerd op de achterklep van de auto. Het grote pluspunt van deze Radius 2 fietsendrager is dat hij ook geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. (E-bikes totaal gewicht max. 45kg)

Laadgewicht: 45 kg
Aantal fietsen: 2
Gewicht drager: 7,0 kg
Montage: Achterklep

Bekijk de Radius 2

2. Nordrive Pyro 2

De tegenhanger van de Radius 2 is de Nordrive Pyro 2. Het grote verschil met de Radius 2 is de bevestiging van de fietsen. De Pyro 2 is voorzien van verschuifbare bevestigingsriemen. De Radius 2 beschikt over steunpads van zacht antisliprubber. De ene drager is in dat opzicht niet beter of slechter. Dit is een kwestie van voorkeur. Ook de Pyro 2 is prima geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. (E-bikes totaal gewicht max. 45kg)

Laadgewicht: 45 kg
Aantal fietsen: 2
Gewicht drager: 7,0 kg
Montage: Achterklep

Bekijk de Pyro 2

Fietsendrager voor 3 fietsen:

 

3. Nordrive Pyro 3

De Pyro 3 is een zeer scherp geprijsde fietsendrager voor op de achterklep. Met zijn lichtgewicht ideal voor op de achterklep. De Nordrive Pyro 3 is een veilige en betrouwbare drager die geschikt is voor maximaal 3 fietsen. 

Laadgewicht: 45 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 9,0 kg
Montage: Achterklep

Bekijk de Pyro 3

4. Nordrive Radius 3

De Radius 3 is het grote broertje van de Radius 2. Deze fietsendrager is voorzien van verschuifbare wielbehuizing en beschikt over quick-strap banden. De Nordrive Radius 3 is net als de Pyro 3 een veilige en betrouwbare drager die geschikt is voor maximaal 3 fietsen. 

Laadgewicht: 45 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 9,0 kg
Montage: Achterklep

Bekijk de Radius 3

5. Nordrive Nitto 3

De nieuwste aanwinst in ons assortiment is de Nitto 3. De Nitto heeft een andere ophanging van de Radius & Pyro. Het grote voordeel is het gewicht, met een gewicht van 4,5kg is de Nitto de lichtste fietsendrager in ons assortiment.

Laadgewicht: 45 kg
Aantal fietsen: 3
Gewicht drager: 4,5 kg
Montage: Achterklep

Bekijk de Nitto 3

Hulp nodig bij het kiezen van een Nordrive fietsendrager?

Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor uw auto en fietsen.

Fietshouderwinkel