Welke telefoonhouder kies je voor in de auto?

Op zoek naar een universele auto telefoonhouder?

We kunnen niet meer zonder onze smartphone. Overal waar we naartoe gaan gaat de telefoon mee. Ook onderweg in de auto willen we bereikbaar zijn. Alleen onze veiligheid staat altijd voorop en nog steeds gebeuren en veel ongelukken omdat er gebruikt word gemaakt van de telefoon tijdens het rijden. Daarom is het verstandig om een auto telefoonhouder in de auto te bevestigen. Op deze manier kun je je telefoon veilig handsfree gebruiken. 

Wat is de beste telefoonhouder voor in de auto?

Dat is een goede vraag maar het antwoord is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Veel mensen gebruiken hun telefoon voor verschillende doeleinden in de auto. Zo kun je de telefoon gebruiken als navigatie voor in de auto maar ook het luisteren van muziek of podcasts is populair. Uiteraard is handsfree bellen ook mogelijk wanneer je gebruik maakt van een telefoonhouder in de auto. Op deze manier kun je veilig onderweg gebruik maken van de functies van je smartphone. Bij Fietshouderwinkel hebben een selectie gemaakt van de beste autohouders voor je telefoon.

Welke autohouder heb ik nodig voor mijn telefoon?

Er zijn verschillende opties mogelijk en dit heeft mede te maken met de positie en de bevestiging van een telefoonhouder. We zijn de even voor je op een rijtje:

Een telefoonhouder voor op het dashboard van de auto

Een van de meest verkochte telefoonhouders is de bevestiging op het dashboard met een zuignap. Het voordeel van deze oplossing is dat je de autohouder overal kunt plaatsen waar jij maar wilt. Het enige wat je nodig hebt een een vlak oppervalk zodat je de zuignap stevig vast kun zetten. Mocht je ergens parkeren en je wilt de telefoonhouder niet in het zicht hebben staan dan kun je deze ook eenvoudig verwijderen dmv de zuignap.

Een telefoonhouder aan je ventilatierooster

Als je liever geen zuignap wilt gebruiken dan kun je ook voor een autohouder kiezen die je eenvoudig aan je ventilatierooster of luchtrooster kunt bevestigen. Vaak zijn deze modellen voorzien van een klem. Deze klem kun je zo instellen dat hij precies past op jouw model ventilatierooster. 

Bevestig de telefoonhouder op het raam met een zuignap

Wanneer jouw dashboard niet vlak genoeg is kun je een telefoonhouder ook bevestigen met een zuignap op het raam van de auto. Denk hierbij aan de voorruit, maar ook het kleine zij raam is een mogelijkheid om de zuignap te bevestigen. Bekijk ons assortiment auto telefoonhouders.

Op zoek naar een MagSafe telefoonhouder voor in de auto?

Vanaf de iPhone 12 kun je je telefoon opladen. Deze iPhone modellen zijn namelijk voorzien van een MagSafe magneet. Op deze manier kun je eenvoudig je Apple iPhone opladen in de auto terwijl je rijdt. Deze autohouders kun je op verschillende plekken bevestigen in de auto zoals de voorruit, dashboard of een ventilatierooster. Bekijk de Celly MagSafe oplader en telefoonhouder

Je telefoon draadloos opladen in de auto

Als je de telefoon ook als navigatie gebruikt dan kan de batterij snel leeg zijn. Daarom zijn sommige autohouders voorzien van draadloze laders. Ideaal want op deze manier kun je de telefoon veilig handsfree gebruiken en tegelijkertijd ook opladen. Zodra je op de plaats van bestemming aan bent gekomen is je telefoon klaar voor gebruik met een volle batterij. De Celly draadloze oplader auto telefoonhouder 15W is een voorbeeld van zo’n handige draadloze auto oplader en steun.

Nog even de voordelen op een rij

Er zijn een aantal voordelen van het gebruik van een telefoonhouder in de auto:

  1. Veiligheid: Een telefoonhouder in de auto zorgt ervoor dat je je telefoon op een veilige manier kunt gebruiken tijdens het rijden, zonder dat je je ogen van de weg moet afwenden om naar je telefoon te kijken. Dit vermindert het risico op ongevallen en fouten tijdens het rijden.

  2. Comfort: Een telefoonhouder in de auto kan ervoor zorgen dat je telefoon op een comfortabele en gemakkelijk bereikbare plek is, zodat je tijdens het rijden gemakkelijk toegang hebt tot je telefoon zonder dat je je handen van het stuur hoeft te halen.

  3. Gemak: Een telefoonhouder in de auto maakt het gemakkelijker om tijdens het rijden te navigeren, muziek te luisteren of te bellen, zonder dat je je telefoon steeds in je handen hoeft te houden of op zoek hoeft te gaan naar een plek om je telefoon neer te leggen.

  4. Accessoires: Sommige telefoonhouders in de auto zijn voorzien van extra accessoires, zoals opladers of luidsprekers, waarmee je je telefoon gemakkelijk kunt opladen of muziek kunt luisteren tijdens het rijden.

Bestel je telefoonhouder voor de auto bij Fietshouderwinkel.nl

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste autohouder dan kun je altijd bellen of appen. We helpen je graag verder! Wij hebben voor jou de beste telefoonhouders op een rij gezet. Celly is ons A-merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit telefoonhouders voor zowel in de auto maar ook op de fiets.