Bone Lanyard Opvouwbare Ventilator - mini-USB-ventilator, zakventilator, oplaadbare opvouwbare handventilator met koord

€44,99 €24,99
242 Op voorraad
Artikelcode LF22013-BK
Anti-drop lanyard voor gemakkelijk dragen op de nek. De ventilator kan 90 graden worden gevouwen en de windrichting kan worden aangepast. Compact en draagbaar ontwerp met een gewicht van slechts 200 gram.
Levertijd: 2 dagen

De beste draagbare ventilator van Bone Collection voor de zomer.


  • Anti-drop lanyard voor gemakkelijk dragen op de nek.
  • De ventilator kan 90 graden worden gevouwen en de windrichting kan worden aangepast.
  • Compact en draagbaar ontwerp met een gewicht van slechts 200 gram.
  • De verwijderbare ventilatorbasis is perfect voor gebruik op een tafel in je handen of om je nek met de handige Lanyard.
  • Lanyard is inbegrepen voor gemakkelijk dragen.
  • Oplaadbare batterij gaat tot 6.5 uur mee (lage snelheid).
  • 3 verschillende windsnelheden.
  • Inclusief micro-USB-kabel.


Geniet van het luie mooie leven, laat de lichte bries je gezicht borstelen. Wanneer je eropuit wilt om de natuur te verkennen of een wandeling door de stad wilt maken, neem dan deze miniventilator mee! En u kunt altijd en overal genieten van de natuurlijke, aardbeienbries!
【Stijlvol en draagbaar】 Je kunt het overal mee naartoe nemen! De persoonlijke en draagbare miniventilator is erg klein en licht: slechts 200 g. Hij is compact om in je tas te stoppen. Kleurrijke siliconencoating zorgt voor een zacht gevoel voor een unieke stijl.
【Afneembare nekriem】 Met de optionele riem kun je de ventilator gemakkelijk meenemen.
【3 snelheden instelbaar】 Er zijn 3 verschillende snelheden - laag, gemiddeld en hoog. Druk op de knop, u kunt de snelheid aanpassen en genieten van de juiste lucht op basis van de binnen- en buitentemperatuur. Het maakt niet uit tijdens een hete of zware inspanning, de miniventilator geeft je een geweldige ervaring.
【Oplaadbare USB-batterij】 De zakventilator met USB-voeding wordt geleverd met een oplaadbare Li-ionbatterij van 2000 mAh. Met een oplaadbare batterij met hoge capaciteit kan de ventilator meer dan 6.5 uur werken met volledige lading. Bovendien is de ventilator met de USB-oplaadkabel compatibel met alle USB-uitvoerapparaten. Het kan worden opgeladen via een USB-oplader, computer en stroombatterij. Het maakt opladen gemakkelijk en handig.
【Gebruikt als desktopventilator】 Met een standaard kun je hem direct als desktopventilator gebruiken om te koelen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen