Lampa Optiline DuoLock Opti Mirror en Opti Case, spiegelbevestiging voor motorfietsen. 360° draaibaar voor smartphone.

€64,95 €64,99
27 Op voorraad
Artikelcode 90438 + 90453
De Lampa Opti Mirror is de juiste oplossing voor motoren en scooters waar op de gebruikelijke telefoonhouders voor op het stuur geen inbouwruimte te vinden is. Inclusief handige Opti-Case Airflow telefooncase.
Levertijd: 2 dagen

Voordeelbundel Opti Mirror & Opti Case mobiele telefoonhouder voor de motorspiegel & crossbar

De Lampa Opti Mirror mobiele telefoonhouder voor motorspiegels is ontworpen om te worden gemonteerd op buisvormige achteruitkijkspiegels. Als alternatief is het ook perfect voor elke verticale of horizontale ronde buizen of stangen. Denk hierbij aan de voorruit van een scooter, de dwarsbalken die zich boven de instrumenten van toermotoren bevinden of zelf aangeschafte accessoires zoals een navigatorhouder.

Veilige installatie zonder krassen

Het is essentieel dat de stang of het dwarsstuk een diameter heeft tussen 9 en 14 mm. De twee delen van de bevestiging vormen samen een "ring" die de spiegelstang of de dwarsbalk vastzet zonder dat er krassen ontstaan dankzij de meegeleverde rubberen ring die er ook zorgt voor een betere hechting aan het oppervlak. De Lampa Opti Mirror mobiele telefoonhouder kan horizontaal en verticaal worden afgesteld door middel van een inbusschroef.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen