Lampa Optiline Titan Pole Orbit en Waterdichte Opti Case, spiegel of schroefbevestiging voor motorfietsen. 360° draaibaar voor smartphone.

€64,99
27 Op voorraad
Artikelcode 90563 + 90429
De Lampa Optiline Pole Orbit uit de Titan serie is de juiste oplossing voor motoren en scooters met stuurspiegels en weinig ruimte voor installatie op het stuur zelf. Inclusief handige waterdichte Opti Case telefooncase.
Levertijd: 2 dagen

Voordeelbundel Pole Orbit & Waterdichte Opti Case mobiele telefoonhouder voor de motorspiegel

Deze voordeelbundel is geschikt voor montage op de voet van de achteruitkijkspiegels. Deze degelijke motorhouder is geschikt voor zowel motoren en scooters met afneembare spiegels. De voet van de arm heeft een maximale diameter van 10 mm en kan op deze manier worden bevestiging op motor- of scooterspiegels.

Verstelbare scharnierarm

Dankzij de verstelbare arm is het mogelijk om de telefoonhouder in elke gewenste positie te plaatsen. Handig in al die situaties waar de telefoonhouder zonder de verlengde arm niet erg zichtbaar en moeilijk te zien zou zijn zonder afgeleid te worden van het autorijden.

Schok- en trillingsdemping

De rubberen bol is in staat om een ​​deel van de laagfrequente trillingen die afkomstig zijn van de motor of van het wegdek ​​op te vangen en op het stuur door te geven. Met minder trillingen die zich voortplanten naar de houder van de mobiele telefoon, is er minder risico op beschadiging van de componenten die aanwezig zijn in de nieuwste generatie mobiele telefoons.

Volledig verstelbaar

Door de bol is de telefoonhouder volledig verstelbaar, waardoor deze zowel verticaal als horizontaal te gebruiken en te bekijken is . Met de bevestigingsring kunt u de kop vergrendelen zodra de u de optimale kijkhoek heeft gevonden.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen