Optiline Set Telefooonhouder Motor Scooter Fiets Stuurbevestiging Beveiligd

€49,99
100 Op voorraad
Air Flow is de open, universele Telefoonhouder voor de meeste apparaten die gebruikt kan worden met de Optiline Smartphone-houder motor of gsm-houder motor met gepatenteerd Duolock snelspansysteem.
Levertijd: 2-3 Werkdagen

Optiline Universele Telefoonhouder Motor Scooter Fiets voor stuurbevestiging

De beste mobiele telefoonhouder voor op de motor die oververhitting op zomerdagen voorkomt.

Air Flow is de open, universele Telefoonhouder voor de meeste apparaten die gebruikt kan worden met de Optiline Smartphone-houder motor of gsm-houder motor met gepatenteerd Duolock snelspansysteem.

Air Flow is de populairste mobiele telefoonhouder voor op de motor in de Optiline-familie. Het is de oplossing voor het probleem van het gebruik van een mobiele telefoon als navigator op warme dagen. Er kunnen apparaten met een hoogte tussen 130 en 180 mm en een maximale breedte van 82 mm in worden geplaatst. Het mechanisme voor het plaatsen van de mobiele telefoon is snel en eenvoudig, zelfs met slechts één hand.

Air Flow is niet gesloten zoals andere oplossingen en zorgt ervoor dat het apparaat voortdurend wordt geventileerd, waardoor het risico op oververhitting en uitschakeling op zeer warme dagen wordt verkleind, en blokkeert het de oplaadpoort niet waardoor de kabel er doorheen kan om de mobiele telefoon op te laden.

De mobiele telefoon blijft stevig op zijn plaats dankzij de zachte, antislip- en krasvaste rubberen inzetstukken die ook schokken en trillingen absorberen en de randen van het toestel niet beschadigen. Indien nodig, bijvoorbeeld op zeer oneffen trajecten, kan het apparaat worden verankerd met een gevormde siliconen elastische spin die wordt meegeleverd.

Veiligheidskoord

Inbegrepen in het pakket is een veiligheidsriem die met klittenband aan het stuur wordt bevestigd en met een kleine karabijnhaak aan de koffer voorkomt dat u het apparaat kwijtraakt en de ondersteuning bij eventuele vergissingen

Nu als combi met de Optiline Handle:

Telefoonhouder met ring en schroefbevestiging Stuurbevestiging 90452

De telefoonhouder voor het motorstuur is de versterkte kunststof versie van zijn equivalent Donut 91593. Compatibel met het volledige Optiline-assortiment houders en accessoires met het gepatenteerde Duolock snelkoppelingssysteem.

Stuurbevestiging

Het frame dat met twee stervormige schroeven aan het stuur is bevestigd, maakt een snelle en veilige bevestiging aan alle standaard stuurtypes mogelijk en zorgt voor een sterke grip.

Verstelbaar van ⌀ 16 tot 32 mm

De twee delen van de sluiting vormen samen een 'ring' die zich rond sturen met een diameter tussen 16 en 32 mm wikkelt. De meegeleverde pakking zorgt voor een betere grip en voorkomt krassen op het stuuroppervlak.

Volledig verstelbaar

Dankzij de bol is de telefoonhouder volledig verstelbaar, waardoor deze zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt en weergegeven . Met de ring kan de kop worden vergrendeld zodra de optimale hoek is gevonden.

 

 

Optioneel: Anti-Vibratie Demper Art. 91808 EAN 8000692918081 .

 

Optiline vertegenwoordigt het nieuwe bevestigingssysteem van Lampa voor mobiele apparaten, geschikt voor motorfietsen, scooters en fietsen. Dankzij de gepatenteerde "Duo Lock" bevestigingstechnologie en de verschillende soorten telefoonhoesjes en fittingen, is het mogelijk om te kiezen tussen vele montagecombinaties op verschillende posities van het stuur van het voertuig. Alle accessoires van de Optiline zijn volledig modulair, extreem resistent, waterdicht en maken het gebruivan een touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen