Lampa Optiline DuoLock Titan Bar & Opti Case, spiegel of crossbarbevestiging voor motoren & scooters. 360° draaibaar voor smartphone

€64,99
24 Op voorraad
Artikelcode 90560 + 90453
De Lampa Optiline Titan Bar uit de Titan serie is de juiste oplossing voor motoren en scooters met stuurspiegels en weinig ruimte voor installatie op het stuur zelf. Inclusief handige Opti Case Airflow telefooncase.
Levertijd: 2 dagen

Voordeelbundel Titan Bar & Opti Case mobiele telefoonhouder voor de motorspiegel & crossbar

Deze Lampa Optiline Titan Bar mobiele telefoonhouder voor motorspiegels is ontworpen om te worden gemonteerd op buisvormige achteruitkijkspiegels. Als alternatief is het ook perfect voor elke verticale of horizontale ronde crossbar/buizen of stangen. Denk hierbij aan de voorruit van een scooter, de dwarsbalken die zich boven de instrumenten van toermotoren bevinden of zelf aangeschafte accessoires zoals een navigatiehouder.

Veilige installatie zonder krassen

Het is essentieel dat de crossbar een diameter heeft tussen 9 en 18 mm. De twee delen van de bevestiging vormen samen een "ring" die de spiegelstang of de crossbar vastzet zonder deze krassen veroorzaken dankzij de meegeleverde rubberen ring die ook zorgt voor een betere hechting aan het oppervlak.

Schok- en trillingsdemping

De rubberen bal is in staat om een ​​deel van de trillingen die afkomstig zijn van de motor of van het wegdek (hobbels, gaten e.d) ​​op te vangen. Dit reduceert het risico op beschadiging van de kostbare smartphones of accessoires.

Volledig verstelbaar

Door de bal is de telefoonhouder volledig verstelbaar, waardoor hij zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt. Met de ringmoer kunt u de kop vergrendelen wanneer u de optimale hoek heeft gevonden.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen