Hoe kies je de beste mobiele telefoonhouder voor de motor?

 

Hoe kies je de beste mobiele telefoonhouder voor de motor?

Voordat je een bevestigingssysteem kiest van de Lampa Optiline Titan serie moet je weten op welk deel van de motor of scooter het kan worden bevestigd. Alle Lampa Optiline Titan accessoires zijn ontworpen voor specifieke situaties en voldoen daarmee aan verschillende behoeften. Door het brede assortiment is er zeker een oplossing mogelijk die bij past bij jouw motor of scooter. 

Bij de keuze van een bevestigingssysteem moet er rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte op de motor. Daarbij moet je ook rekening houden met specifieke posities, de zichtbaarheid van het aangesloten apparaat en natuurlijk de esthetiek van de Lampa Optiline Titan bevestigingssysteem. 

Buisvormig stuur

Bij motorfietsen met een rond stuur, zoals een naked bike, custom of touring motor, is het mogelijk om naar de telefoonhouders op het stuur te oriënteren door te controleren of de diameter compatibel is met de beschikbare steunen en of er voldoende ruimte is voor de installatie van de bevestiging een telefoonhouder. Motoren en scooter met een sportief semi-stuur is dit type ondersteuning moeilijk te gebruiken en is het noodzakelijk om naar andere oplossingen te gaan.

Titan U-typ & Titan Combo

Achteruitkijkspiegels

De Lampa Optiline Titan serie heeft bevestigingssystemen voor telefoonhouders  die op de achteruitkijkspiegels gemonteerd kunnen worden zoals de Optiline Opti Mirror. Het is hierbij altijd noodzakelijk om de spiegel te verwijderen en weer vast te schroeven met het bevestigingssysteem. Controleer daarom altijd of de diameter van de stang compatibel is met de gleuf van het gekozen bevestigingssystemen. Bij motorfietsen of scooters met spiegels die direct op de kuip zijn gemonteerd, kan dit type bevestigingssystemen niet worden gebruikt.

Titan Pole

Spiegel en crossbar

Met de mobiele telefoonhouders voor spiegels en dwarsbalken is het mogelijk om te profiteren van alle verticale en horizontale buizen die op de motor aanwezig zijn: denk hierbij aan achteruitkijkspiegels, of het frame van de voorruit. De Titan Bar & Titan Pole Orbit zijn hiervoor uitstekende keuzes. Controleer altijd of de diameter compatibel is met de gekozen bevestigingssysteem.

Titan Bar Orbit

Schroeven en stuurverhogers

Met alle schroeven op uw motor is er altijd een mogelijkheid om een bevestigingssystemen te gebruiken. De bevestigingssystemen van de Tian serie zoals de M6 Pro en de M8 Pro kunnen gebruik  maken van de behuizing van de schroeven van de stuurverhogers, maar het is mogelijk om andere beschikbare schroeven te gebruiken, zoals de bevestigingsschroeven van de spiegels etc. Het is hierbij altijd noodzakelijk om de originele schroef te verwijderen en te vervangen voor het gekozen bevestigingssysteem.

Titan M6 Pro & Titan M8 Pro

Stuurkop/Stem

Een stuur van een motor of scooter en zelf fietsen zijn niet allemaal hetzelfde. De Lampa Optiline Titan Stem uit de Titan serie is de juiste oplossing voor motoren en scooters waarbij de motorhouder gemonteerd kan worden op de stuurpen of balhoofd . Inclusief handige waterdichte Opti-Case Airflow telefooncase.Controleer de diameter van het balhoofd om de juiste maat van de houder te kiezen.

Titan Stem

Advies nodig bij het kiezen van een motor telefoonhouder? Fietshouderwinkel helpt je graag verder

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor een motor telefoonhouder? U kunt al uw vragen mailen. Wij antwoorden altijd! Bij Fietshouderwinkel.nl ben je op het goede adres als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige bevestigingssystemen voor motorhouders. Gratis verzending op alle producten! Bekijk ons assortiment motor telefoonhouders.

Fietshouderwinkel