Hoe kies je de beste motorhouder case voor je telefoon?

Maak een goede keuze voor een hoesje voor je telefoon met de volgende stappen

1. Heb je bescherming nodig tegen regen en weer?

Is het antwoord ja? Dan raden wij aan te kiezen voor een gesloten, harde of soft case.

2. Gebruikt u uw telefoon voor lange afstanden met het scherm ingeschakeld, GPS-systeem met navigatie of met andere toepassingen ingeschakeld, en de mogelijkheid om uw batterij op te laden?


Alle bovengenoemde situaties leiden tot oververhitting van de telefoon, vooral op zeer warme zonnige dagen; daarom adviseren wij te kiezen voor een open case, die zorgt namelijk voor een directe luchtstroom die voor koeling zorgt.


Gesloten hoesjes zijn waterdicht en laten geen lucht (en water) van buiten door: onder de hierboven genoemde omstandigheden kunnen zij de telefoon in de beschermingsmodus zetten, waardoor de functionaliteit wordt beperkt en/of het opladen wordt verhinderd.

De beste open en gesloten telefoonhouders voor motoren en scooters.

Open cases:

Lampa Opti Line Air Flow

Als eerste keuze adviseren wij de Lampa Opti Line Air Flow: deze case is ons best verkochte model, dat niet alleen constante ventilatie mogelijk maakt, maar ook veilig en veelzijdig blijft, zelfs en vooral voor grotere telefoonmodellen van Apple of Samsung bijvoorbeeld.

Lampa Smart Scooter Flow

Op zoek naar een veilige universele telefoonhouder speciaal ontworpen voor op de scooter? De Lampa Smart Scooter Flow Universele Telefoonhouder bevestig je eenvoudig op je spiegel of windscherm. Geschikt voor smartphones van 130 tot 190 mm hoog

Lampa Opti Chroma Wireless

Bang dat de batterij van je telefoon leeg raakt? Met de Chroma Wireless universal open case kun je je telefoon comfortabel opgeladen houden zonder bang te zijn dat je te veel stroom verbruikt wanneer je bijvoorbeeld je navigatiesysteem gebruikt voor lange tour reizen.

Gesloten cases:

Waterdichte Opti Case

Universele Lampa soft case hoes met zonneklep voor smartphones. Te bevestigen aan motorstangen of fietshandgrepen. Inclusief creditcardsleuven, touchscreen-vriendelijke hoes en uitsparingen voor USB lader. De Lampa soft case is geschikt voor apparaten van maximaal 160x90 mm. 

Lampa Smart Scooter Case

Met de Lampa Smart Scooter Case Universele Telefoonhouder ga je veilig de weg op met de scooter. Je klikt de houder eenvoudig op de stang van je achteruitkijkspiegel of op je windscherm. Je smartphone is goed beschermt door het afsluitbare hoesje.

Lampa telefoonhouders en mounting oplossingen 

Nu je een beter beeld hebt van de mogelijkheden van de open of gesloten cases komt de volgende stap: het bepalen van de positie van de mounting oplossing. Het Lampa Opti Line assortiment bestaat o.a uit voordeelbundels die geschikt voor elke positie: stuurstang, schroef, balhoofd en spiegels. Lees hier meer over in ons artikel over: Hoe kies je de beste mobiele telefoonhouder voor de motor?

Advies nodig bij het kiezen van een motor case of telefoonhouder?

Fietshouderwinkel helpt je graag verder. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor een motor telefoonhouder? U kunt al uw vragen mailen. Wij antwoorden altijd! Bij Fietshouderwinkel.nl ben je op het goede adres als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige bevestigingssystemen voor motorhouders. Gratis verzending op alle producten! Bekijk ons assortiment motor telefoonhouders.